2. tammikuuta 2018

Vuonna 2018 lupaan...huolehtia ensin itsestäni, sitten muista.

...lukea ainakin 12 kirjaa, joita en ole ennen lukenut.

...katsoa vain hyviä telkkarisarjoja.

...opetella valmistamaa ainakin viisi uutta ruokaa....nukkua yön teltassa.

...löytää uuden bändin, josta aikuisten oikeasti tykkään.

...käydä uimassa meressä, vaikka vesi olisi kuinka kylmää.

...lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen.

...opetella sosiaalisemmaksi....nauttia elämän pienistä asioista ja olla stressaamatta liikaa.

...opetella aikatauluttamisen jalon taidon.

...pysähtyä välillä kuuntelemaan itseäni ja muita.

...käydä useammin lenkillä ilman kännykkää tai musiikkisoitinta....etten tuhlaa aikaani ihmisiin, jotka vaikuttavat minuun negatiivisesti.

...nauraa enemmän.

...olla laihduttamatta, ja opetella hyväksymään itseni sellaisena kuin olen.

...käydä ulkomailla.

...kirjoittaa kirjeitä ja postikortteja....keskittyä enemmän positiivisiin asioihin.

...kirjoittaa enemmän.

...päivittää blogia useammin.

...kiittää useammin....opetella valokuvaamaan ilotulituksia.

...kantaa kameraa useammin mukanani.

...levätä silloin, kun sille on tarvetta.

10 kommenttia :

 1. Todella kivoja uuden vuoden lupauksia:) Tuli mieleen vähän bucket list ensvuodelle, ei mitään suuria lupauksia vaan just pieniä, kivoja ja joita pitäisi olla suht helppo toteuttaa:)

  Hha mä joka vuosi kans haaveilen osaavani kuvata ilotulituksia, tänä vuonna sain vähän vinkkiä netistä kun luin ennen kun lähdettiin raketteja katselemaan, mutta suurin osa kuvista epäonnistui ja pari oli ihan ookoo otosta, muttei mitään huikeita:D

  Ihanaa alkanutta uutta vuotta sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Mullakin oli rakettien paukkeen alkaessa kamala pikagooglaus rakettien kuvaamiseen sopivista asetuksista, onneks netistä löytyy ohjeita. :'D Ehkä ens vuonna onnistuu paremmin, eikä kaikki kuvat ole viimeisistä kipinöistä.

   Hyvää uutta vuotta sullekin<3

   Poista
 2. Just täydellisiä lupauksia! Ihan liian usein tulee tehtyä kaikennäköistä askaretta, millä on vain negatiivinen vaikutus elämään. Ihanaa alkanutta vuotta sulle <3

  VastaaPoista
 3. Todella hyviä lupauksia! :) Ja semmosia mitkä on myös toteuttavissa. Mäkin haluan lukea enemmän kirjoja ja mulla onkin nyt ollut kokoajan joku kirja mitä olen lukenut :) Myös lepo ja itsestään pitäminen semmoisena kuin on ovat semmoisia mitä itse koitan aina muistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukeminen on kyllä niin mukavaa, sellasta rentoa puuhaa. :D Ite en ole lukenut yhden yhtä kirjaa koulun ulkopuolelta varmaan kahteen vuoteen, toivottavasti tänä vuonna menee paremmin.

   Poista
 4. Onpas ihania lupauksia! <3 Juuri sellaisia yksinkertaisia, mutta myös sellaisia juttuja, joihin mä itsekin voisin yrittää panostaa :) Näitä voisi sanoa "kaiken kansan lupauksiksi"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Kiva kuulla, että oot tuota mieltä. :)

   Poista
 5. hyviä lupauksia!! Aikatauluttaminen pitäisi itsekki oppia, joka vuos taidan päättää että siinä parannan mutta vielä en ole onnistunut:'D ja tuo lenkillä käynti ilman musiikkisoitinta, mä en nimittäin mee mihinkään ilman että kuulokkeet on täysillä korvilla, tuo pitää itsekin yrittää enemmän, ettei olisi aina ne kuulokkeet korvilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mullakin on kuulokkeet melkein kasvaneet kiinni korviin, en osaa oikein enää nukkuakaan ilman että on kuulokkeet päässä. :'D Aikataulutus on mullakin ollut jo vuosia opettelussa, mutta jotenkin se vain on jäänyt aina oppimatta. Ehkä tänä vuonna voisi vähän panostaa siihen, olisi moni asia niin paljon helpompaa.

   Poista