kirjoittaja


Ruudun toisella puolella istuu Rosma, lähihoitajaksi jo toista kertaa opiskeleva, entinen yliopistolla kulttuurialan luennoilla hengaillut 27-vuotias oman elämänsä Bilbo Reppuli - mukavuudenhaluinen, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa rakastava seikkailija. Oon tyypillinen skorpioni, ja mun persoonallisuustyyppini on ISFP, sikälimikäli sillä on kelleen mitään merkitystä.

Mä oon yh-vanhempi kahdelle karvaturrille, Netflix-addikti, vihertävä feministi, parantumaton rappioromantikko, 90- ja 80-luvun muodista ja grunge-estetiikasta innostunut melankolinen maailmanparantaja palavalla seikkailunjanolla. Multa löytyy muutama niitti naamasta, vähän mustetta iholta ja vyötäröllä on enemmän senttejä kun tarvis, mut se on hei ihan fine.

Mä katselen liikaa telkkaria, fiilistelen akustista indie- ja vaihtoehtomusaa liian kovalla, oon lähes luonnottoman kiinnostunut sarjamurhaajista, nukun liikaa tai liian vähän ja haaveilen yrttilaatikosta parvekkeella. Luen jonkun verran kirjoja, tykkään seikkailu- ja kauhupeleistä, ja mun suurin unelma on parin kuukauden reissu Jenkkeihin ja roadtrip legendaarisella Route 66:llä.

Blogin ohella mun harrastuksiin kuuluu muun muassa keikoilla käyminen, ruuanlaitto, kirjoittaminen, valokuvaaminen, koiran kanssa lenkkeily, kirpputoreilla pyöriminen ja televisiosarjojen maratonkatsominen. Mä puhun sujuvasti suomea ja englantia, jonkin verran venäjää ja japania, ja vaihtelevalla menestyksellä osaan kertoa nimeni ruotsiksi.

Mun lempibändejäni ovat Bastille, Mumford & Sons, Twenty One Pilots, Jukebox the Ghost ja Amigo the Devil, lempiruokaani on sushi, ja mun lempikirjani on Thomas Harrisin "Punainen lohikäärme". Telkkarisarjoista mun suosikkejani ovat Hannibal, Stranger Things, Twin Peaks, South Park ja Shameless, ja mua sykähdyttää elokuvagenreistä eniten kauhu.