about me23-vuotias pohjoishelsinkiläinen folkloristiikan opiskelija lähes kymmenen vuoden blogihistorialla, alunperin kotoisin kauniista merikaupunki Kotkasta. Netissä ja kavereiden kesken tottelee nimiä Rue tai Ruu. Mä oon muunsukupuolinen, avopuoliso, eläinvanhempi, Netflix-addikti, vihertävä feministi, parantumaton rappioromantikko, 90- ja 80-luvun muodista ja grunge-estetiikasta innostunut melankolinen, boheemi luonnonlapsi, ja indie- ja alternative-musiikin fiilistelijä. Luonteeltani oon äkkipikainen, lempeä ja herkkä. Naamassa mulla on niittejä, ihossa mustetta ja vyötäröllä pari ylimääräistä senttiä, mutta it's alright, tällänen mä oon. Katselen liikaa telkkaria, kuuntelen musiikkia liian kovalla, nukun liikaa tai liian vähän ja haaveilen yrttilaatikosta parvekkeella.

Blogin ohella mun harrastuksiin kuuluu muun muassa keikoilla käyminen, ruuanlaitto, kirjoittaminen, valokuvaaminen, koiran kanssa lenkkeily, kirpputoreilla pyöriminen ja televisiosarjojen maratonkatsominen. Mä puhun sujuvasti suomea ja englantia, jonkin verran venäjää ja japania, ja vaihtelevalla menestyksellä osaan kertoa nimeni ruotsiksi.

Mun lempiväri on harmaa, lempibändejä ovat Bastille, Imagine Dragons, Amigo the Devil, Of Monsters and Men, Mumford & Sons, Jukebox the Ghost ja Twenty One Pilots, mun lempiruokaani on sushi ja nuudeliwokki, lempipaikkoja maailmassa ovat Westminster Bridge Lontoossa ja Torinranta Oulussa, ja mun lempikirja on Thomas Harrisin "Punainen lohikäärme". Tykkään kaikesta söpöstä ja ällöttävästä, joten telkkarisarjoista ja leffoista muhun uppoaa aika lailla kaikki Shrekistä Human Centipedeen - leffojen suhteen olen vähän nirsompi kuin sarjojen.