kirjoittajaRuudun toisella puolella istuu kulttuurialaa opiskeleva ja museoamanuenssin töistä haaveileva 25-vuotias oman elämänsä Bilbo Reppuli - mukavuudenhaluinen hyvää ruokaa ja hyvää seuraa rakastava seikkailija yli kymmenen vuoden blogihistorialla. Netissä ja kavereiden kesken tottelen nimiä Rue tai Ruu.

Mä oon yh-vanhempi kahdelle karvaturrille, Netflix-addikti, vihertävä feministi, parantumaton rappioromantikko, 90- ja 80-luvun muodista ja grunge-estetiikasta innostunut melankolinen, boheemi luonnonlapsi, maailmanparantaja, ja indie- ja alternative-musiikin fiilistelijä. Luonteeltani oon äkkipikainen, lempeä ja herkkä. Naamassa mulla on niittejä, ihossa mustetta ja vyötäröllä ylimääräisiä senttejä, mutta it's alright, tällänen mä oon. Katselen liikaa telkkaria, kuuntelen musiikkia liian kovalla, oon lähes luonnottoman kiinnostunut sarjamurhaajista, pelaan paljon tietokoneella, nukun liikaa tai liian vähän ja haaveilen yrttilaatikosta parvekkeella.

Blogin ohella mun harrastuksiin kuuluu muun muassa keikoilla käyminen, ruuanlaitto, kirjoittaminen, valokuvaaminen, koiran kanssa lenkkeily, kirpputoreilla pyöriminen ja televisiosarjojen maratonkatsominen. Mä puhun sujuvasti suomea ja englantia, jonkin verran venäjää ja japania, ja vaihtelevalla menestyksellä osaan kertoa nimeni ruotsiksi.

Mun lempibändejäni ovat Bastille, Mumford & Sons, Twenty One Pilots, Jukebox the Ghost, Placebo, Halsey, Amigo the Devil ja Fall Out Boy, mun lempiruokaani on sushi, lempipaikkoja maailmassa ovat Westminster Bridge Lontoossa ja Torinranta Oulussa, ja mun lempikirjani on Thomas Harrisin "Punainen lohikäärme". Telkkarisarjoista mun suosikkejani ovat Hannibal, Stranger Things, Twin Peaks, South Park ja Bones, ja elokuvista mun sydämen ovat vieneet Taru sormusten herrasta, Marvel-leffat ja hyvät kauhuleffat.

Instagram