kirjoittaja


Ruudun toisella puolella istuu Rosma, lähihoitajana vammaistyön kentällä työskentelevä oman elämänsä Bilbo Reppuli - mukavuudenhaluinen, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa rakastava seikkailija. Oon tyypillinen skorpioni, ja mun persoonallisuustyyppini on ISFP, sikälimikäli sillä on kelleen mitään merkitystä. Oon myös aikuisiällä autismidiagnoosin saanut muunsukupuolinen nörtti ja podcast-intoilija.

Mä oon yh-vanhempi kahdelle karvaturrille, Netflix-addikti, vihertävä feministi, parantumaton rappioromantikko, 90- ja 80-luvun muodista ja grunge-estetiikasta innostunut melankolinen maailmanparantaja palavalla seikkailunjanolla. Multa löytyy muutama niitti naamasta, vähän mustetta iholta ja vyötäröllä on enemmän senttejä kun tarvis, mut se on hei ihan fine.

Mä katselen liikaa telkkaria, fiilistelen akustista indie- ja vaihtoehtomusaa liian kovalla, oon lähes luonnottoman kiinnostunut sarjamurhaajista, nukun liikaa tai liian vähän ja haaveilen yrttilaatikosta parvekkeella. Kuuntelen jonkun verran äänikirjoja, tykkään seikkailu- ja kauhupeleistä, ja mun suurin unelma on parin kuukauden reissu Jenkkeihin ja roadtrip legendaarisella Route 66:llä.

Blogin ohella mun harrastuksiin kuuluu muun muassa keikoilla käyminen, ruuanlaitto, kirjoittaminen, valokuvaaminen, koiran kanssa lenkkeily, kirpputoreilla pyöriminen ja televisiosarjojen maratonkatsominen. Mä puhun sujuvasti suomea ja englantia, jonkin verran venäjää ja japania, ja vaihtelevalla menestyksellä osaan kertoa nimeni ruotsiksi.

Mun lempibändejäni ovat Amigo the Devil, Bastille, Placebo, Twenty One Pilots, Jukebox the Ghost ja Joker Out, lempiruokaani on sushi, ja mun lempikirjani on Thomas Harrisin "Punainen lohikäärme". Telkkarisarjoista mun suosikkejani ovat Hannibal, Stranger Things, Twin Peaks, Family Guy ja Conversations with a Killer, ja mua sykähdyttää elokuvagenreistä eniten kauhu.