20. huhtikuuta 2018

Natural History Museum of London

AVOINNA

Joka päivä 10:00-17:50

Osoite: Cromwell Road, London SW7 5BD
Lähimmät metroasemat: South Kensington, Gloucester Road
Kensingtonissa sijaitsevat aivan vierekkäin Victoria & Albert Museum, Science Museum of London, sekä Natural History Museum of London. Museot sijaitsevat aivan Hyde Parkin tuntumassa, ja muita läheisiä nähdävyyksiä ovat muun muassa Royal Albert Hall ja Princess Diana Memorial Fountain.


Natural History Museum on Euroopan arvostetuin systemaattisen biodiversiteetin tutkimuksen keskus. Museolla on viisi pääkokoelmaa, ja yhteensä museon kokoelmaan kuuluu yli 70 miljoonaa esinettä. Natural History Museumin pääkokoelmat ovat kasvitiede, hyönteistiede, geologia, paleontologia ja eläintiede, eli museosta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Pelkkien vitriineihin lukittujen esineiden lisäksi museossa on paljon interaktiivisia näyttelyitä, joista riittää iloa perheen pienimmillekin.Natural History Museum on ilmainen kaikille. Tällä hetkellä museossa on kuitenkin kolme tilapäistä näyttelyä, jotka ovat maksullisia: Wildlife Photographer of the Year, Venom: Killer and Cure, sekä Sensational Butterflies. Lippujen hinta aikuiselta vaihtelee £6,50 ja £13,50 välillä museosta ostettuna, etukäteen ostettuna hinnoista säästää noin punnan verran. Lisäksi Natural History Museumilla on tarjolla alennuslippuja esimerkiksi opiskelijoille, sekä perhelippuja, joilla säästää muutaman punnan per näyttely.Museon näyttelytilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa, joista suurin on katutaso. Näyttelyt on värikoodattu aihealueen mukaan.

Museon ilmaisten näyttelyjen rauhalliseen kiertämiseen kului aikaa noin kolme tuntia.

5 kommenttia :

 1. Lontoon luonnontieteellinen museo on kyllä ihan paras. Meen ehdottomasti uudelleen kunhan toisen kerran Lontooseen pääsen :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ehdottomasti ens reissunkin listalla! :D Siellä oli yks kerros missä ei käyty, ja maksulliset näyttelyt, jotka ois ihan törkeen siistiä päästä vielä näkemään.

   Poista
 2. Vau miten mielenkiintoisen näköinen paikka, nyt jo harmittaa, ettei edellisillä Lontoon reissuilla ole tullut käytyä tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta seuraavalla reissulla sitten! :D On ainakin yksi hyvä syy lisää käydä uudestaan reissussa.

   Poista
 3. Viereinen science museum on myös huikeen hyvä. oih, Lontoo kaipuu iskee...

  VastaaPoista