7. lokakuuta 2017

Suosikit YouTubesta

Kun Iida julkaisi elokuun puolella blogissaan "Mitä seuraan YouTubessa?" -postauksen,  mä aattelin heti, että mun on pakko jossain vaiheessa tarttua aiheeseen itsekin! Käytän todella paljon aikaa YouTubessa (mulla pyörii video erillisessä ikkunassa nytkin tätä kirjoittaessani, haha) ja seurailenkin useampaa kymmentä kanavaa - kuuttakymmentä neljää jos ollaan tarkkoja. Mulla on kuitenkin näiden lukuisten kanavien seasta selkeät suosikit, jotka esittelenkin nyt teille!


Josh on urban explorer, eli hänen harrastuksenaan (tai tätä nykyä jopa ammattinaan) on hylättyjen rakennusten ja muiden paikkojen tutkiminen. Josh on ystävineen kiertänyt hylättyjä hotelleja, huvipuistoja ja kyliä ympäri maailmaa jo kahden vuoden ajan - kanavalla on videoita neljänkin vuoden takaa, mutta urban exploring on asettunut kanavan pääpainoksi vasta kaksi vuotta sitten.
Creepypastat ovat mun elämäni suurimpia nautintoja, ja mikäpä sen ihanampaa, kuin kuunnella jonkun muun lukevan niitä ääneen! CreepsMcPasta siis lukee Internet-kauhutarinoita, Creepypastoja, ääneen, ja mähän kuuntelen. Kuuntelen Creepsin videoita joka ikinen ilta ennen nukkumaankäyntiä, sillä mikäpä sen rentouttavampaa, kuin kauhutarinat pimeydessä?Cristine lakkaa kynsiä - ja paljon muutakin. Hän on nainen "Polish Mountain" -haasteen takana (eli 100 kerrosta kynsilakkaa päällekkäin!), ja kyseisen videon kautta minäkin hänen kanavansa löysin. Cristinen pisteliäs, sarkastinen ja itseironinen huumorintaju saivat minut kuitenkin jäämään, ja hyvien naurujen lisäksi olen saanut myös hyviä vinkkejä kynsien hoitoon ja lakkaamiseen.Caitlin on hautausurakoitsija, jonka tavoitteena on normalisoida ihmisten suhtautumista kuolemaan ja omaan kuolevaisuuteensa Death Positivity -liikkeen kautta. Hän kannustaa ihmisiä eroon ajatuksesta, että kuolema on pelottava, ahdistava tabu ja maallisen ruumiimme on säilyttävä täällä ikuisesti lähdettyämme. Hän puhuu luonnollisen hautauksen puolesta, kannustaa omaisia osallistumaan vainajan valmisteluun, ja ruumiin balsamoinnin jättämiseen - toisin sanottuna, Caitlinin tavoite on palata hautausperinteessä pari sataa vuotta taakse päin, sillä tämä paitsi poistaa kuolemaan liittyvää stigmaa, kuormittaa myös vähemmän luontoa. Kanavallaan hän puhuu näistä asioista, vastailee katsojien kysymyksiin ja muun muassa esittelee erikoisia vainajia. Death Positivity -liikkeeseen voitte tutustua tarkemmin The Order of the Good Deathin verkkosivujen kautta!Pakkohan sitä on listaan tunkea yksi pelikanavakin! John pelaa lähinnä kauhupelejä, keskittyen erityisesti indie-peleihin. Joukkoon mahtuu niin hyviä kuin huonojakin pelejä, unohtamatta satunnaisia huumoripläjäyksiä kaikkea kauhua (ja "kauhua") tasapainottamaan. Muista Let's play -kanavista Johnin erottaa hänen kriittinen suhtautumisensa peleihin, ja hänen aito suhtautumisensa säikkyihin: toisin kuin monet suositut pelikanavat, John ei säikähdä ylidramaattisesti, tuolilta alas tipahtaen ja kuulokekäyttäjien korvia tuhoten, vaan useimmiten hänen ilmeensä hädintuskin värähtää. Rakastan Johnin huumoria ja ajoittain julman rehellistä kommentointia, joten jos kaipaat vaihtelua ainaiseen huutamiseen ja tuolilta putoiluun, tämä kanava on ehdottomasti sulle.

Nyt on teidän vuoronne päästä ääneen! Mitä te katselette YouTubesta, vai katseletteko mitään? Oliko mikään näistä kanavista teille ennestään tuttu, tai herättikö mikään näistä mielenkiintoanne?

2 kommenttia :

  1. Jes, kiva kuulla, että mun postaus inspiroi! Ja on kyllä ihan superkiinnostavia kanavia, täytynee tutustua tarkemmin oikein ajan kanssa ja laittaa parikin näistä omalle seuraamislistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva että edes jokin nappasi! :D Tuntuu jotenkin aina että seuraan ihan omituisia kanavia ja kaikki on aina ihan huuli pyöreenä kun hehkutan jotaan Tubessa näkemääni ihan sikasiistiä juttua. XD

      Poista