6. elokuuta 2017

Oulun bucket list

Oulu lähestyy taas! Mainitsin teille edellisessä Oulu-postauksessa, että ollaan lähdössä mikäli onnistutaan saamaan vapaata eläimistä, ja niin se vain onnistui! Me ollaan Murun kanssa yritetty jo suunnitella vähän etukäteen tulevaa matkaa, ja haluankin nyt jakaa teille mun tietokoneelle muodostuneen (jokseenkin sekavan oloisen) bucket listin reissua varten.
+ Käy Tähtitornin kahvilassa kahvilla ja pullalla. Tai teellä. Tai kaakaolla. Eikä sen tarvi olla pullaakaan, pelkkä juominen riittää. Limsakin on okei, jos on tosi lämmin sää.

+ Syö Pancho Villassa Kauppurienkadulla. Viimeksi ruoka oli niin hyvää. Yritä muistella etukäteen, mitä söit viimeksi. Se oli hyvää.

+ Bongaa poliiseja ja lähetä ystävälle kuvia hienoista autoista. Poliisiautot alkaa aina hymyilyttää, yritä olla hymyilemättä kuin idiootti. Tää ei rajoitu Ouluun, yritä tehdä samaa kotona.

+ Käy katsomassa Oulun linnaa Linnansaaressa. Wikipedian mukaan siellä on sellainen, Googlen Street view ei löydä mitään siihen viittaavaakaan. Ota siitä selvää.

+ Istu torinrannassa iltasella. Jos sää suosii. Istu, vaikkei suosisi. Kesä kuivaa minkä kastelee.

+ Käy Pannukakkutalossa pannukakulla. Tällä kertaa ota Murun kanssa puoliksi, viimeksikin teki tiukkaa. Tai sitten ottakaa lasten annos, Muru ei kuitenkaan tykkää siitä, mitä haluaisit ottaa ja toisin päin.

+ Osta matkamuistomyymälästä jotakin krääsää. Ihan mitä vain. Kahvikuppi olisi varmaan kiva. Tai t-paita. Olisiko se liian noloa?

+ Käy moikkaamassa kavereita. Selvitä etukäteen, kuka on kotona silloin. Järjestä kahvitteluaikataulu. Oulun suunnalla asuu paljon kavereita. 

+ Pohjois-Pohjanmaan museo olisi tosi siisti. Museot on kivoja. Selvitä etukäteen hintaa, näyttelyjä ja aikataulua. Älä innostu liikaa, ettet pety jos ette pääsekään. Museo olis kyllä ihan mahti juttu.

+ Valokuvaa paljon enemmän kuin marraskuussa. Nyt on valoa, eikä joka paikassa ole loskaa ja räntää, vaan (toivottavasti) vähän kesäisemmät maisemat. Muista pakata kameran laturi, että akun saa ladattua jos tarvii.

Osaako kukaan teistä suositella jotain kivaa tekemistä Oulun keskustan alueelta elokuun lopussa? Vinkkejä otetaan vastaan erittäin mielellään!

2 kommenttia :

 1. Voi Oulussa en oo koskaan käynyt, mutta Jyväskylässä oon Pannukakkutalossa vieraillut ja se on niin herkkua! Joskus ois kyllä kiva ihan kotimaassakin vähän enemmän reissata :)

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaanmatkailu on kyllä ihan huippua! Se on vähän kuin penkkiurheilua, pääsee fiilikseen muttei tarvi silti liiaksi nähdä vaivaa sen eteen. :'D Ei ole kielimuuria, ei silmiin pistäviä kulttuurieroja tai matkustelusta johtuvaa jetlagia, mutta pääsee silti näkemään uusia paikkoja!

   Oulua mä kyllä suosittelen todella lämpimästi, ihan hurjan kaunis kaupunki talvellakin!

   Poista