17. maaliskuuta 2017

Matkasuunnitelmia 2017

Vaikka ollaan jo maaliskuussa, on vuosi vielä nuori, ja sen vuoksi voin hyvällä omallatunnolla kertoa teille tulevista matkasuunnitelmista. En oo vähään aikaan käynyt Viroa pidemmällä, joten tää on todella poikkeuksellinen vuosi matkustelun suhteen.

Turku, toukokuu 2015


1. Pori, Suomi
Mun on pitänyt käydä Porissa jo ties kuinka monta kuukautta moikkaamassa kavereita: mun villien teinivuosien paras ystävä on muuttanut jo pari vuotta sitten, mutten oo jostain syystä tullut käyneeksi kylässä vielä kertaakaan. Mua odottais siellä kolme koiraakin, joten mun teoille ei oikeastaan ole mitään hyväksyttävää selitystä, hah. Mutta joo, Poriin olisi tarkoitus matkata viimeistään kesällä!

Oulu, marraskuu 2016

2. Tukholma, Ruotsi
Jep, vastahan mä kävin siellä! Sinne mä olen kuitenkin lähdössä toukokuussa. Oon jälleen parin päivän risteilyllä, tosin eri porukalla kuin viimeksi: mun lukiokaveri tulee Lontoosta kesälomaksi kotiin, joten me lähdetään juhlimaan koulun loppua laivalle. Tästä reissusta oon hurjan innoissani, me ei päästä kovin usein keskenämme mihinkään.

Lontoo, elokuu 2014

3. Oulu, Suomi
Elokuussa juhlitaan kouluunpaluuta lähtemällä takaisin Suomen kauneimpaan kaupunkiin, Ouluun yhdessä Murun kanssa! Meillä on ollut reissu varattuna siitä asti, kun edellisestä reissusta tultiin, ja nyt me odotetaan innokkaasti kesää, jolloin Onnibussin liput elokuun lopulle tulevat myyntiin. Meillä on eläinten hoitotiimi varattuna jo, ja ollaan aivan järjettömän täpinöissämme ajatuksesta, että päästään nauttimaan loppukesän lämmöstä kaupungissa, johon Murun kanssa rakastuttiin viime reissun aikana.

Porvoo, heinäkuu 2013

4. Lontoo, Englanti
Loppuvuodesta mä ajattelin, että lähtisin pitkäksi viikonlopuksi moikkaamaan Lontoossa opiskelevaa kaveria! Tää toki riippuu siitä, miten kaveri asuu silloin ja onko hänen luokseen mahdollista päästä yöksi. Loka-marraskuussa olisi tarkoitus olla, pitääpi katella miten Norwegianilla on halpoja lentoja. Olisihan se siistiä päästä pariksi päiväksi kotiin ilman, että tarvii maksaa itseään kipeäksi hostellista - se tuppaa olemaan koko reissun kallein osuus, se on yleensä puolet tai jopa kaksi kolmasosaa koko reissun hinnasta.

E18 Turun suuntaan, lokakuu 2014

Näiden lisäksi mä haluaisin reissata vähän enemmänkin kotimaassa, mutta jää nähtäväksi miten se onnistuu. Vanhempien luona tulen ainakin reissaamaan useammankin kerran, mutta voiko kotona käymistä muka laskea reissaamiseksi? Oli miten oli, edessä on kuitenkin huomattavasti paria viime vuotta enemmän reissuja, etenkin, kun vuoden ensimmäinen matka on jo takana päin!

Minkälaisia matkasuunnitelmia teillä on tälle vuodelle, vai onko tän vuoden reissut ehditty jo reissata?

2 kommenttia :

  1. Oi, PORI! Kannattaa oikeasti tulla käymään, tää meikäläisen kotikaupunki on auttamattoman upee paikka kesällä, etenkin Pori Jazzin aikaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pori on kyllä hurjan kiva kaupunki, oon käynyt siellä joskus lapsena ihan säännöllisesti kun isovanhemmat asustaa siellä. :D Nyt se on vain jotenkin jäänyt, kun puolin ja toisin on erinäisiä kiireitä, joiden vuoksi isä ei ehdi ajaa kuutta tuntia suuntaansa, enkä minä uskalla yksin lähteä. :'D

      Poista