6. helmikuuta 2017

Alkuvuoden ostokset

Tiukan opiskelijabudjetin vuoksi on harvinaista herkkua, että mulla on mahdollisuus tehdä minkäänlaista ostospostausta! Tässä sellainen kuitenkin on, esittely mun joulun jälkeen tekemistä ostoksista!
Levykauppa Äxältä löytyy todella laaja valikoima käytettyjä CD-levyjä, joiden joukosta mä etsin itselleni joululahjapakettiin mieleisimmät. Sieltä tarttui mukaan UnsraWin Spiral Circle, AYABIEn Euro Best ja Nightmaren Anima. The Kiddien Brave New World on ostettu uutena, mutta samalla hinnalla kuin kaikki muut: vitosella kappale.

Näiden lisäksi mä ostin ihan alkuvuodesta liput Versaillesin keikalle, josta mainitsinkin jo edellisessä postauksessa. Kyseessä oli siis ensimmäinen "pienemmän" jrock-bändin keikka useampaan vuoteen: viime kesänä kävin katsomassa the GazettEa, sitä ennen lavalla oli An Cafe ja sitä ennen uudestaan GazettE, jotka molemmat tuntee moni ei-japaniernukin. Edellinen vähän tuntemattomampi bändi oli D toukokuussa 2012, joten oli jo aikakin päästä fiilistelemään muutakin musiikkia!D:stä puheenollen, kävin tänään noutamassa Facebook-kirpparilta ostamani kirjasen ja liput nimmareilla! Mä en itse vuoden 2011 nimmaritilaisuuteen jaksanut/halunnut/ehtinyt mennä, ja seuraavana vuonna sellaista ei järjestetty, joten en itse nimmareita ikinä saanut haettua. Keikalta mulle itselleni sen sijaan tarttui aikoinaan t-paita, juliste, levy ja vuoden 2011 kiertuedokumentti, eli enemmän fanikrääsää kuin miltään muulta bändiltä aiemmin, joten nämä olivat tosi kiva lisä mun kokoelmaani. Hintaa näillä oli yhteensä 15 euroa.

Ja nyt kun puhutaan vielä keikoista, ehdin juuri Versaillesin jälkeen ruikuttaa keikatonta lähitulevaisuutta, kun Matenrou Opera tiedotti tulevansa kiertueelle Eurooppaan! Perjantaina tulee myyntiin liput sekä tälle keikalle, että Anssi Kelan jäähallikonserttiin! Oon kummastakin tosi innoissani, mutta saa nähdä, joudunko jättämään jomman kumman välistä, vai elänkö koko kevään makaronilla päästäkseni kummallekin keikalle.

4 kommenttia :

 1. Fanituotteiden ostaminen on aina yhtä ihanaa! Vähän siistiä kans tuo keikalle pääsy, toivottavasti siellä tulee olemaan kivaa :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Eikä haittaa ollenkaan, että hyllyt on sellaisia jo täynnä... :'D Mäkin todella toivon et tulee hauskaa, ja luultavasti tuleekin, kun kummallekin keikalle olis saatavilla aivan mahtava keikkaseura!

   Poista
 2. Jänniä ostoksia, jotenkin sellaisia, että tuntuu kuin vastaavia ei olisi koskaan nähnytkään :D Ohhoh, mikäs muuten on tuo kirja, jonka olet ostanut? Näyttää niin erikoiselta, että pitänee päästä tutustumaan lähemmin!

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nää on ehkä enemmän sellaisia, joita ei oikein huomaa, jos ei oo kiinnostusta näitä etsiä :'D Yllättävän monesta kaupasta, kuten Prismasta ja edesmenneestä Anttilasta löytyy/löytyi vähän erikoisempiakin levyjä ja elokuvia, nettikaupoista vielä enemmän! Ja mitä tohon kirjaan tulee, kyseessä on vuoden 2011 kiertueen "dokumentti"kirjanen, jossa siis on valokuvia Euroopan kiertueelta ja pieni japaninkielinen esittely bändistä ja kiertueesta. Kyseistä kirjasta ei kai saanut kuin vuoden 2012 kiertueelta, mutta eBaysta ja joiltain kirpputoreilta niitä saattaa löytyä, ellei jonkun kaverin hyllystä satu sattumalta löytymään. ^^

   Poista