20. helmikuuta 2018

Tammikuun suosikit

Huh, kuinka tämä vuosi onkaan edennyt vauhdilla! Tammikuu hurahti ohi vauhdilla, ja helmikuutakaan ei ole pahemmin jäljellä - milloin olisikaan parempi aika kurkistaa viime kuun suosikkeihin?

Kuukauden kuunnelluimmat biisit

...olivat tammikuussa Amigo the Devilin One Kind of People, sekä Placebon Slackerbitch.


Pitkä viikonloppu Porissa


Kävin moikkaamassa mun lapsuudenystävää alkuvuodesta! Oli tosi hauska reissu: me nostalgisoitiin emo- ja animemusiikin parissa, nähtiin muita porilaisia kavereita ja leikeltiin paperikuvia Fall Out Boyn Tukholman keikan faniprojektia varten.The Beautiful Poetry of Donald Trump


Tän kirjan mä ostin lokakuussa Oxfordista - mun oli aivan pakko saada se. Ei suinkaan siksi, että kannattaisin Trumpia, vaan siksi, että se on poliittista satiiria parhaimmillaan! The Beautiful Poetry of Donald Trump on kirjallinen runoja, jotka Rob Sears on koonnut kontekstista irrotetuista pätkistä herra presidentin juttuja. Lukaisin tämän läpi tammikuun alussa ja nauroin itseni kipeäksi - mä todella rakastan poliittista satiiria.Uusi bullet journal -vihko


Muru osti mulle viime kesänä Unkarissa ollessaan Nuunan vihon bujoilua varten, mutta mä "ansaitsin" sen itelleni vasta alkuvuodesta. Tuntui tosi kivalta aloittaa ihan puhtaalta pöydältä nyt, kun tietää, millaista jälkeä mä haluan tehdä ja millaisia juttuja mä haluan seurata ja suunnitella.Ihonhoitojutut


Mun atooppinen iho ei nauti talvesta ja pakkasista ollenkaan: ei ole montaa viikkoa siitä, kun mun kylmässä vuotavat silmäni kuivattivat mun silmäkulmieni ihon niin, että ne ihan aikuisten oikeasti repesivät. Mulla ei sattunut olemaan silmänympärysvoidetta, joten mä heittäydyin uhkarohkeaksi, ja tökkäsin isot klöntit Mossan Vitamin Cocktail Instant Energy -yövoide/kasvonaamio -yhdistelmää. Missään nimessähän sitä ei ole silmien lähistölle tarkoitettu, mutta hyvin se hoiti hommansa, koska seuraavana aamuna mun silmäkulmat olivat niin huolella kosteutettu, että mun silmäkulmat paranivat seuraavaan iltaan mennessä kivuttomasti.

Kamalasta hajustaan huolimatta Opiatin "In the Sheets" -kahvikuorinta on mun iholle juuri sopivan karkea. Oon aiemmin törmännyt vain sellaisiin kuorintavoiteisiin, jotka ovat pelkkää geeliä parilla hassulla murusella jotain karheaa, joilla olisi tarkoitus saada lika irti kasvoista ja ihohuokosista. Lisäksi tän jälkeen ainakaan mun ei tarvitse laittaa ollenkaan kosteusvoidetta, koska kasvoista jää vähän öljyisen tuntuiset kuoritavoiteen jäljiltä. Tää mun purkki on pelkkä testeri, joten tän jälkeen mun on varmaankin pakko investoida kokonaiseen tuubiin tätä.

Tatuoinnin ottamisen jälkeen mä rasvailin kuvaa Bepanthenilla ensimmäisen viikon, mutta rupien irrottua (ja Bepanthenin loputtua) mun piti hommata uusi kosteusvoide. Hain siis lähikaupasta kaikkein halvimman rasvan, joka ei ollut liian paksua tatuoinnille, ja rakastuin tähän Nivean voiteeseen. Purkki kulkee helposti mukana, levittyy helposti iholle, eikä tuoksu voimakkaasti millekään.

Mossan ja Opiatin tuotteet on saatu.Matthew Santoron Youtube-kanava


Matthewin video pomppasi tammikuun lopulla mun suositeltuihin videoihini Youtuben etusivulla, ja koska videon aiheena olivat naissarjamurhaajat, joiden olemassaolosta en tiennyt, oli mun pakko kurkistaa kanava. Mä ahminkin yhdeltä istumalta soittolistallisen Matthewin top-listoja. Vaikka mun näkemäni videon aiheena olivatkin sarjamurhaajat, on kanavan sisältö todella kevyttä katseltavaa, eikä suurimmaksi osaksi liity millään tavalla pelottaviin asioihin - uusimpiin latauksiin kuuluu muun muassa 10 faktaa, jotka tekevät sinut iloiseksi.

Matthewin kanavan löydät täältä, jos olet kiinnostunut kurkkaamaan itse.Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä:

Vinyylisoitin


Muru osti pitkään himoitsemansa vinyylisoittimen meille, ja kyllä mun on pakko myöntää, että olin itekin aika täpinöissäni siitä. Ostin viime kesänä maailman kauneimman levyn, jota pääsin kuuntelemaan nyt ensi kertaa, ja kyllä vinyylissä on ihan oma fiiliksensä verrattuna digitaaliseen suoratoistomusiikkiin Spotifysta.

Tässä olivat mun suosikkini! Millaisia suosikkeja teillä oli viime kuussa?


psst! Joko olet lukenut nämä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti