sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Maailman helpoin pestopasta

Mä saan säännöllisesti ruoka-avustuksia mun mummoltani, ja tälläkin hetkellä meidän kaapista löytyy melkein neljä kiloa erilaisia makaroneja ja pastoja. Koska pastaan lisukkeena kyllästyy varsin nopeasti, piti mun alkaa soveltamaan, jotta saataisiin joskus meidän varastot tyhjemmiksi.

Mä löysin Pinterestistä muutaman mielenkiintoisen reseptin, mutta koska meidän jääkaapista löytyi bloggaajien pikkujoulujen goodiebagista saatu Urtekramin vegaaninen ja orgaaninen pesto, päädyin tekemään pestopastaa! Tämä maistui jopa meidän pestoa inhoavalle Murulle, joten jaan teille nyt ohjeen tähän. Tää oli super helppo ja nopea tehdä: koko prosessiin meni alle vartti.




Pestopastaan tarvitset

- Spagettia nälän mukaan
- Kirsikkatomaatteja oman maun mukaan
- Kourallinen pähkinöitä
- Pestoa
- Hippusellinen suola



Spagetti keitetään paketin ohjeen mukaan ja valutetaan. Paistinpannu laitetaan levylle lämpenemään, ja pannun ollessa kuuma, kaivetaan purkista oman maun mukaan pestoa pannulle, ja lisätään 1-2 ruokalusikallista vettä. Päälle heitetään tomaatit ja pähkinät, pyöritellään hetken aikaa pannulla, ja lisätään spagetti kastikkeen päälle. Spagettia pyöritellään pannulla kunnes kaikki spagetit ovat peston peitossa. Kaada lautaselle ja ripottele halutessasi päälle juustoa.

Tomaattien ja pähkinöiden lisäksi/tilalla voi käyttää oman maun ja mieltymysten mukaan muutakin. Mä käytin tässä omassa pastassani suolapähkinöitä, joten en lisännyt erikseen suolaa.

4 kommenttia:

  1. En ookkaa ite tajunnu et pähkinät sopii hyvin pastaa! Pitää testata:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yllätyin kyllä itsekin siitä, miten kivasti ne pähkinät sopi tuohon! :D

      Poista
  2. En oo muuten ikinä tehnyt pestopastaa, tää täytyy ottaa testiin! Kiitos!

    VastaaPoista

Instagram