Musiikkia ystävänpäivään

perjantai 9. helmikuuta 2018

Ystävänpäivä kolkuttaa jo ovella, ja mulla ei ole vieläkään Murulle mitään lahjaa. Kuten ei ollut viime vuonnakaan. Eikä sitäkään edeltävänä. Mä olen maailman huonoin keksimään minkäänlaisia lahjoja kenellekään, mutta onneksi aina voi heittäytyä ihan täysillä retrofiilikseen, ja väsätä toiselle soittolistan!

Mä olen näitä tällaisia väsännyt Murulle meidän yhdessäolon aikana neljä, ja näin ystävänpäivän lähestyessä mä päätin jakaa teillekin vähän sisäpiirin tietoa siitä, millaisia kappaleita mun soittolistoilleni onkaan eksynyt! Genret ovat kaikkea maan ja taivaan väliltä, joten uskoisin, että seuraavaksi listatuista biiseistä löytyy itse kullekin jotain mieluista kuunneltavaa, jolla saada itsensä ja mielitiettynsä ystävänpäiväfiiliksiin!

musiikki soittolista ystävänpäivä kitara kitaristi
Lähetä kommentti

Kommentointi on varmin tapa piristää tämän bloggaajan päivää, ja saat samalla oman äänesi tekstin aiheesta kuuluviin. Jätäthän siis jäljen itsestäsi? ♥

Instagram

© haamupuheluja. Design by FCD.