perjantai 9. helmikuuta 2018

Musiikkia ystävänpäivään

Ystävänpäivä kolkuttaa jo ovella, ja mulla ei ole vieläkään Murulle mitään lahjaa. Kuten ei ollut viime vuonnakaan. Eikä sitäkään edeltävänä. Mä olen maailman huonoin keksimään minkäänlaisia lahjoja kenellekään, mutta onneksi aina voi heittäytyä ihan täysillä retrofiilikseen, ja väsätä toiselle soittolistan!

Mä olen näitä tällaisia väsännyt Murulle meidän yhdessäolon aikana neljä, ja näin ystävänpäivän lähestyessä mä päätin jakaa teillekin vähän sisäpiirin tietoa siitä, millaisia kappaleita mun soittolistoilleni onkaan eksynyt! Genret ovat kaikkea maan ja taivaan väliltä, joten uskoisin, että seuraavaksi listatuista biiseistä löytyy itse kullekin jotain mieluista kuunneltavaa, jolla saada itsensä ja mielitiettynsä ystävänpäiväfiiliksiin!

musiikki soittolista ystävänpäivä kitara kitaristi

4 kommenttia:

 1. Olipas tässä kivoja biisejä! Kaikkia en tunne, mutta täytyykin ottaa näistä vähän enemmän selkoa :> Kiitos tästä soittolistasta! Ehkäpä tätä tulee kuunneltua sitten ystävänpäivänä!

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon tehnyt musalistoja, joskus kappaleet sanoo vielä paremmin tunteet kun itse! Tuolla monia, mitä itsekin laittaisin ja mun listat näyttää kyllä samalta, kaikkea mahdollista kaikista genreistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin totta! :D Biiseillä on vaan niin paljon helpompi ilmasta itseään aina joskus. Näkisin kyllä mielelläni joskus sunkin soittolistoja!

   Poista

Instagram