23. helmikuuta 2018

Vuosi hiustenkasvatusta takana13. tammikuuta 2017 mä ajelin mun pääni siiliksi epäonnistuneen värjäysprosessin pääteeksi, ja 17. tammikuuta mä julkaisin mun yhä yhden luetuimmista blogimerkinnöistäni, Hiusteni (tosi) lyhyen historian. Siitä alkoikin armoton kasvatusprosessi, jota mä olen bloginkin puolelle dokumentoinut enemmän tai vähemmän säännöllisesti.

Ensimmäinen päivitys löytyy täältä.
Toinen päivitys löytyy täältä.

Mitä vuodessa on siis tapahtunut?
Tadaa! En meinaa pystyä käsittämään, kuinka mielettömästi lisää pituutta tälle on tullut vain vuodessa. Mä oon nyt samassa pisteessä, kun olin silloin, kun me alettiin seurustelemaan Murun kanssa, ja siitä alle vuotta myöhemmin mun tukkani olikin jo solisluille asti pitkä - mä en meinaa malttaa odottaa sitä päivää, kun saan hiukset nätisti kiinni, enkä vain puolia tukasta Myy-nutturalle.

Tällä hetkellä tukalla on pituutta 16,5 senttiä, mikä on 10,5 senttiä enemmän, kuin viime kesäkuussa, eli kasvupäivityksessä numero kaksi.

Mitä mieltä olette, huomaako kuvissa eroa? /tsoukki

4 kommenttia :

 1. No on kyllä tullut pituutta ja hurjana! Kyllä vuodessa vaan tukka kasvaa paljon, mutta sitä ei pitkissä niinkään huomaa :D Lyhyissä näkyy niin selvästi tuo! Sulle käy ihan todella hyvin tuollainen puoli Myy- nuttura kampaus :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! C: Joo, kyllä toi kasvu tuntuu lyhyissä hiuksissa aivan käsittämättömältä, kun taas pitkien kanssa tulee tuskailtua, kun tuntuu, etteivät ne kasva ollenkaan.

   Poista
 2. No on kyllä hyvin kasvanut ja terveen näköinen tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos paljon! Tää tuntuukin kyllä terveeltä verrattuna aikaisempaan!

   Poista