2. toukokuuta 2019

Hiuspäivitys: melkein 28 kuukautta myöhemmin

On kulunut taas yli vuosi siitä, kun mä olen viimeksi päivittänyt mun hiustenkasvatusprosessiani tänne blogin puolelle! Mä ajelin mun hiukseni pois 13. tammikuuta 2017 ja oon sen jälkeen antanut sen kasvaa enemmän tai vähemmän vapaasti. Mä oon kirjoittanut tästä projektista jo muutaman postauksen, jotka voitte käydä lukemasta seuraavista linkeistä: 1, 2, 3, 4.Mä oon tän projektin aikana leikannut hiukseni kahdesti, ja kummallakin kerralla pituutta on lähtenyt latvoista useampi sentti. Mä vaalensin hiukseni toukokuussa 2018 ja vietin onnellisia päiviä punapäänä aina tämän vuoden helmikuuhun asti - jolloin värjäsin hiukseni jälleen mustaksi. Oon viimeisen vuoden aikana leikannut itselleni jälleen niskasiilin, joka ylettyy noin mun korvieni kärkien kohdalle, pidentänyt pesuväliä noin viiteen päivään ja aloittanut keratiinipitoisten hiusmaskien käytön, ja mun on pakko sanoa, ettei tää pehko ole ikinä ollut paremmassa kunnossa!Tässä tilanne 18. huhtikuuta 2019, eli kaksi vuotta ja melkein neljä kuukautta siitä, kun ajelin hiukseni ja melkein 15 kuukautta edellisestä päivityksestä. Pikkuhiljaa aletaan olla siinä pisteessä, että mun tukka on pidempi kuin se on ollut sen jälkeen, kun mun hiukseni leikattiin lyhyeksi 2006 kun olin ala-asteella! Saan tehtyä jo kaikenlaisia hauskoja nutturoita ja poninhäntiä, eikä tää oo ihan mahdottoman hölmön näköinen aukikaan.

Miten siellä ruudun toisella puolella, onko kenelläkään muulla kasvatusprojektia käynnissä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti