6. joulukuuta 2018

Seuratuimmat YouTubesta #2

Mä julkaisin suunnilleen vuosi sitten Iidan inspiroimana postauksen, jossa esittelin viisi mun suosikki YouTube-kanavaa teille. Tää postaus on jostain syystä roikkunut mun top 5 luetuimmissa postauksissani aina sen julkaisusta asti, ja päätinkin nyt ratsastaa oikein huolella sen suosiolla klikkausten toivossa, ja esitellä teille viisi kanavaa, joita olen alkanut seurata aktiivisemmin vasta edellisen postauksen jälkeen!
Glam & GoreMykie pitää kosmetiikkapainotteista YouTube kanavaa, mutta kuten jo kanavan nimikin kertoo, "tavallisten" meikkivideoiden ja -tutoriaalien lisäksi hänen kanavallaan näyttelevät keskeistä osaa SFX-meikit, eli erikoistehostemaskeeraukset, jotka ovat kuin suoraan kauhuelokuvista! Mä oon meikkaamise suhteen aikalailla oman tieni kulkija, eli tarvemmin seuraan tutoriaaleja, ja SFX-meikeissä oon aivan ummikko, mutta Mykien videot ovat tosi viihdyttävää katseltavaa, ja Mykien huumori on ihan mielettömän samaistuttavaa.

Safiya NygaardSafiya tekee videoita kauneuteen ja tyyliin liittyen, sanojen hyvin laajoilla merkityksillä. Hän testaa esimerkiksi erilaisia kuukautistuotteita, kuten uima-asuja, joogahousuja ja alusvaatteita, jotka on suunniteltu käytettäväksi sellaisenaan kuukautisten aikana, sekä "maailman rumimmiksi" tituleerattuja vaatekappaleita, kuten läpinäkyviä muovifarkkuja ja farkkutakkia parimetrisillä hihoilla. Lisäksi Safiyan kanavalta löytyy erilaisia videoita, joissa hän esimerkiksi sekoittelee kaikista omistamistaan huulipunista kokonaan uuden huulipunan tai joissa hän seuraa menneiden vuosikymmenten muotitrendejä viikon ajan. Videoiden ehdottomasti viihdyttävintä antia on Safiyan huumorintaju, jota ilman en varmaan ikinä olisi jäänyt seuraamaan koko kanavaa!

The Sim SupplyJames on austraalialainen Sims-fani, jonka koko YouTube-kanava on omistettu Sims-videoille. James rakentelee ihan mielettömän siistejä taloja, tekee erilaisia rakennushaasteita, ja pelaa uusimpia lisäosia - hänen kanavaltaan löytyy lähes aina uuden pelin julkaisun jälkeen "Rags to Riches" -pelisarja, jossa hän niinsanotusti pelaa uuden lisäosan läpi: hän aloittaa täysin tyhjästä, ilman penniäkään rahaa, ja tienaa lisäosan mukana tulleen uuden urapolun ja uusien harrastusten avulla itsensä rikkaaksi! Ei ehkä kuulosta kovin mielenkiintoiselta, mutta mä voisin maata sängyssä tuntikausia katsomassa, kun James pelaa Simsiä.

SorrowTVMä oon aivan heikkona Redditiin. Sieltä löytyy paras paska huumori, pelottavimmat kauhutarinat ja kaikki siltä väliltä. Redditin ihmeelliseen maailmaan sukeltaa myös SorrowTV, joka lukee eri Reddit-foorumeilta löytyneitä postauksia ääneen ja kommentoi niitä. Sorrow on aivan mielettömän lahjakas ääninäyttelijä ja tämän huumori (jälleen kerran, huumori) on samaan aikaan niin mielettömän paskaa ja niin mielettömän hyvää, että mä hekottelen hölmönä joillekin jutuille tämän videoita vielä päivienkin päästä.

Tea SpillTea Spill on niinsanottu draamakanava, joka seuraa tiiviisti YouTuben kosmetiikkavaikuttajien draamoja. Kuka Twiittasi ja mitä, keillä on taas kärhämää keskenään, mitä juoruja nyt jo poistetut Snapchat-videot sisälsivät? Toiset katsoo Salkkareita, mä seuraan Tea Spilliä. Mun oma elämäni on niin tolkuttoman tylsää, että jostain munkin on kiksini saatava, eiks jee?

Tässä nämä tällä kertaa! Löytyykö teidän tilauksistanne mitään näistä samoista, tai löytyykö teiltä jotain muita, joista luulette mun voivan tykätä? Heittäkää tuonne alas kommentilla suosituksia!

1 kommentti :

  1. Jännää, nää oli kaikki mulle ihan outoja Youtube-tilejä! :O Täytyy käydä läpi, jos jokin näistä vaikka kolahtaisi.

    VastaaPoista