5. maaliskuuta 2017

Gamla Stan

Kävin parin vanhan ammattikoulukaverin kanssa parin päivän risteilyllä tällä viikolla, määränpäänä Tukholma. Lähtö meillä oli torstai-iltapäivällä ja paluu oli lauantaiaamuna. Ruotsissa meillä oli aikaa kuutisen tuntia, mutta me ei maissa viihdytty paria tuntia kauempaa, eikä me päästy vanhaa kaupunkia kauemmas. Se ei kuitenkaan haitannut ollenkaan, sillä vanha kaupunki on hurjan kaunis ja tunnelmallinen paikka, jossa aion kyllä käydä toukokuun reissulla kuvailemassa sitä hieman keväisemmissä tunnelmissa! Tällä kertaa reissusta tarttuneet kuvat näyttävät tältä.


2 kommenttia :

  1. Onpas huikeita kuvia! Mä piipahdin Tallinnan vanhassa kaupungissa vuodenvaihteessa ja vaikka voisi ajatella, että se olisi samanlainen kuin Tukholman vanha kaupunki, näistä kuvista ainakin välittyy ihan erilainen fiilis! Olis kiva nähdä tuokin miljöö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tallinnan vanha kaupunki on kyllä mun mielestä ehkä kauniimpi kuin Tukholmassa, ehkä koska saan henkilökohtasesti siitä enemmän irti kun tunnen sen paremmin kuin Tukholman. :'D Suosittelen kyllä lämpimästi käymään tuollakin, tosi kaunis paikka ja ihan Viking Linen terminaalin vieressä, eli lyhyemmälläkin risteilyllä ehtii käydä hyvin katsomassa!

      Poista