14. maaliskuuta 2017

Japanilaisia herkkuja!

Muru kävi kavereineen sushilla, enkä mä harmikseni erinäisistä syistä lähtenyt mukaan. Istuin sen sijaan kotona Netflixin ääressä, syömässä Rainbown curry-kana thaikuutiota eläinten kanssa. Muru tuli kuitenkin kavereiden näkemisen jälkeen tänne ja toi mulle tuliaisia keskustasta!

Muru ja kaverit kävivät myös japanilaisia ruokatarvikkeita myyvässä Tokyokanissa Annankadulla, jossa on viimeaikoina ollut jos jonkinmoisia karkkeja tarjouksessa! Tuliaisiksi Muru toi mulle just näitä tarjousherkkuja!

Morinagan Chocoballit maksoivat euron kaksi pakettia, ja mulle tuotiin karamellin ja mansikan makuisia palloja. Kyseiset karkit ovat siis nimensä mukaan suklaapalloja karamelli- ja mansikkatäytteellä.


Tuplapakkaus suklaa-Pockyja! Nämä menivät meille puoliksi, enkä muista ulkoa oliko tällä paketilla hintaa 2,50 vai 3,50. Nää on kuitenkin varmaan mun lemppari japanilaisia makeisia, joska toi taikinatikku, jossa tuo suklaakuorrutus on, on vähän suolainen ainakin mun suuhun.

Kamedan soijan makuiset Kotsubukko-riisinaksut ovat mun uus suosikki, niitä on saanut neljä pientä pussia kahdella ja puolella eurolla. Kuten Pockyt, nämäkin menivät puoliksi meille molemmille. Näissäkin maku on sekoitus suolaista ja makeaa, ja ainakin mun mielestä nää voittaa tavalliset perunalastut ihan mennen tullen.

Hatakosen Ramune-limsa on Pockyjen ohella ernujen suosituimpia ruokaostoksia erilaisissa tapahtumissa. Mä sain pullollisen vesimelonin ja suolan makuista limpparia, mikä on muuten yks mun lemppari Ramuneista: voiton vie ainoastaan päärynä. Tykkään päärynästä ihan kaikessa mahdollisessa. Hintaa pullollisella Ramunea on kaksi ja puoli euroa.

Pakko kyllä kehua, että mun Muru on muruista parhain, se tietää aina miten piristää mua. ♡ Entäpä te, herättikö mikään näistä herkuista teidän mielenkiintoanne?

2 kommenttia :