11. toukokuuta 2018

Punapäät ei pääse taivaaseenKesä iski Helsinkiin ihan yllättäen, ja tulevia kesätöitäkin ajatellen päätin, että tukka voisi saada vähän kevyemmän ja kesäisemmän sävyn! Mä olin ennen tätä haaveillut punasesta tukasta jo jonkin aikaa, mutta pysytelly mustassa, koska Muru ei uskonut punaisen sopivan mulle ollenkaan.Mitä mieltä te olette, onko tää täysin sopimaton mulle, vai oisko mun pitänyt tarttua härkää sarvista ja vaihtaa punaiseen jo aiemmin?

Psst! Onko vika mussa, vai onko Bloggerin kuvanlaatu huonontunut dramaattisesti kaikkien muidenkin blogeissa toukokuun alun aikana?

2 kommenttia :

  1. Kaikki hiusten värjäykset on sellasia joita kannattaa aina harkita. Ainakin silloin jos se tulee olemaan tosi vahingoittava hiuksia kohtaan. Toi sävy on aivan ihana ja sopii sulle enemmän kun hyvin! Parempi oikeesti myöhään ku ei millonkaan :D Itellä värjätään ens torstaina aika samaan sävyyn xD Sanoin värin tekevälle et oon alkanu hiukan epäilee väriä, mutta koska oon miettiny sitä niiiin kauan (oikeesti vuosia) niin saa torstaina töissä sitten vaikka köyttää mut tuoliin jos liikaa epäilen.

    VastaaPoista
  2. Kyllä sulle punainen passaa todella hyvin! Tuollainen hieman tummempi sävy näyttää kyllä todella kivalta :) Punainen on sellainen väri, että sitä kannattaa kokeilla ainakin kerran elämässään, terveisin viisi vuotta punapäänä ollut.

    Musta tuntuu, että Bloggerin kuvanlaatu huononee aina välillä, mutta välillä palautuu ihan normaaliksi... Muistan kun aikoinaan liitin kuvat Photobucketista, kun kuvanlaatu oli niin kakkaa, että itketti. Toivottavasti löytyy muita sivustoja, joilta liittää kuvia blogiin jos Bloggeri alkaa nyt oikein kunnolla sekoilla :(

    VastaaPoista