22. lokakuuta 2017

KuurankukkiaIhan ensimmäiset yöpakkaset tulivat tänne etelään, ja aurinkokin nousee jo niin myöhään, että mäkin olen hereillä silloin! Oon yrittänyt kolmena aamuna käydä kuvaamassa kuuraisia puita lähipuistossa, mutta joka aamu on tullut jotain äksidenttejä eteen. Nyt mä kuitenkin vihdoin onnistuin! Kai se lienee totta, että kolmas kerta toden sanoo.


Vaikka tuleva talvi ei nappaa ollenkaan, ovat pikkupakkaset silti tosi mukavia. Ilma on täällä suurkaupungin lähiössä ihanan raikasta ja kirpeää, mutta kylmyyteen ei ainakaan tässä vaiheessa vuotta tarvitse vielä sitoutua vakavasti, vaan muutama tunti auringon nousun jälkeen on jo kylmän sijaan enää vain syksyisen vilpoisaa.
 
Huomasin muuten vasta jälkikäteen, että mun kamerassa oli ISO-asetukset päin pyllyä, ja kuvista oli tullut paitsi ihan kivoja, myös valitettavan rakeisia. Pitää kuitenkin olla itelleen armollinen, oon harjotellut järkkärin manuaaliasetusten käyttöä vasta pari kuukautta, ja pikkumokia sattuu paremmissakin piireissä. Ens kerralla osaan tarkistaa asetukset etukäteen.Tykkäättekö te syksystä, vai oletteko enemmän kesä- tai talvi-ihmisiä?

4 kommenttia :

 1. Upeita kuurakuvia! <3 Pitäisi itsekin saada aikaiseksi lähteä kuvausretkelle jo ihan aamulla, niin pääsisi kuvaamaan huurteista luontoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo et oo ainoa, jotenki tuntuu tosi yleiseltä, ettei aamusesta ois ollenkaan motivaatiota lähteä tekemään mitään, vaikka tietää, että aamuisinhan ois kaikkein otollisin kuvata ulkona melkein kaikkea, kun valoa riittää ja ulkona ei liiku juuri ketään. :'D

   Poista
 2. Mä oon enemmän kevät-kesä ihmisiä mut syksyllä nää ekat aamupakkaset on ihan parasta! :) Nää kuvat on kauniita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D Ekat aamupakkaset on kyllä ihanat, siitä eteenpäin ne onkin sit kaikkea muuta.

   Poista