16. kesäkuuta 2018

Kolme hyvää

Olipa hauska avata Blogger tässä useampi kuukausi sitten ja huomata, että delicious circus -blogin Emmi-Stina oli heittänyt mulle haasteen! Tässä haasteessa tehtävänä on siis listata kunkin aiheen alle kolme hyvää asiaa - kyseessä on siis varsin yksinkertainen, mutta varsinkin tällaiselle suomalaiselle, itsekehua kuin ruttoa karttavalle perustantalle sitäkin vaikeampi haaste!

mekko MORTICIA | viitta MONKI | hattu & aurinkolasit H&M | choker GLITTER


Kolme hyvää asiaa päivässäni

Työt. Tänään oli niin kamalan lämmin ja aurinkoinen päivä, että oli oikein ilo seisoskella hyvässä seurassa ulkosalla koko päivän!
Lempiruoka. Meikä sai tänään broilerinkoipia ruuaksi! Muru ei niistä juurikaan välitä, joten meillä ei niitä juurikaan syödä.
Salillakäyntiyritys. Sali oli töiden päättyessä jo mennyt kiinni, koska on lauantai, mutta ei se mitään! Pääasia on, että mä yritin! Päivän kulutustavoite on kuitenkin syke- ja askelmittarin mukaan ylitetty, joten en viitsi ottaa siitä sen enempää paineita.

Kolme hyvää asiaa minussa

Huumori. Mä hallitsen mustan huumorin, sarkasmin, lapselliset vessavitsit, imitaatiot ja tilannekomiikan. Oon kaiken kaikkiaan hauska ihminen ja käsittelen tosi monia asioita huumorilla.
Älykkyys. Mä ainakin haluan uskoa olevani ihan älykäs.
Suvaitsevaisuus. Mä hyväksyn ihmiset kuin ihmiset, tolkun rajoissa tietenkin. Esimerkiksi yletön ja jatkuva rasismi, seksismi, ja homo- ja transfobia ovat kuitenkin sellaisia asioita, joiden vuoksi ihminen voi "menettää" oikeutensa tulla suvaituksi mun silmissäni.Kolme hyvää asiaa elämässäni

Muru ja pojat. Oon ällö, joo, mutta Muru on oikeasti parasta, mitä mun elämässä on. Samoin pojat, eli meidän karvaiset lapsemme. Vaikka Peeta ja Gimli välillä koettelevatkin hermoja, ovat nekin loppujen lopuksi ihan kivoja kamuja.
Mieluisa koulupaikka. Mä opiskelen alaa, joka oikeasti kiinnostaa, josta mä valmistun unelma-ammattiini, ja saan tehdä sen vielä samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa! Mitä mä sitten opiskelen? Kurkkaa tämä postaus, niin tiedät!
Terveys. Etenkin viimisen vuoden aikana on oppinut arvostamaan omaa terveyttään ihan eri tavalla kuin ennen, ja tullutkin oltua esimerkiksi pitkällä sairaslomalla sen alkaessa pettää. Paras päätös ikinä.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Työt. Mä herään joka aamu hämmästellen sitä, että mulla on oikeesti ihan mieletön työpaikka, ja vieläpä unelmatyönantajalle ihan omalla alallani! Oon niin onnellinen siitä, että sain tän homman.
Festarikesä. Mä pääsin kesäkuussa ihan oikeille rokkifestareillekin, nimittäin jammailin neljä päivää Hyvinkäällä Rockfestin  aivan mielettömän kattauksen tahdissa! Tästä reissusta on tulossa oma postauksensa, jahka saan serkun kamerasta festarilauantain kuvat itselleni.
Vapaat sopivasti Priden puistojuhlan aikaan. Pienestä sitä osaa lapsi olla kiitollinen.
 

Kolme hyvää asiaa blogissani

Monipuolisuus. Mä pidän sitä ehdottomasti vahvuutena, koska mulla on kuitenkin tiukasti rajatut aihealueet, joiden ulkopuolelle en useinkaan eksy.
Aitous. Mä haluan ajatella, että mun blogini on aito, kiireettömästi, stressittömästi ja vähän kieli poskella kirjoiteltu kokonaisuus, jossa esitettyjen mielipiteiden takana mä voin seistä, ja jossa esitellyistä asioista mä olen oikeasti itse kiinnostunut ja innostunut.
Lukijat. Tottakai, enhän mä ilman teitä tätä jaksaisi kirjoitella, vaan olisin jo vuosia sitten siirtynyt perinteiseen päiväkirjaan. Kiitos, että mä saan jakaa mun ajatuksiani ja elämääni teidän kanssanne, ja kiitos, että niin moni on niistä kiinnostunut lukemaan!

Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin

Seriously -blogin Lotta
On mulla unelma -blogin Mirette
Esmeralda K. - elämäni hobittina -blogin Esmeralda

1 kommentti :

  1. Todella kiva postaus! :) Mä oon myös joskus tämän tehnyt ja tämä on sellainen hyvän mielen postaus <3 Elämässä on kyllä tärkeää, että on työ mistä pitää ja opiskelee sellaista alaa mikä kiinnostaa.

    VastaaPoista