14. elokuuta 2017

Snäppikesä -17

Tosi moni blogi on lähiaikoina tehnyt vastaavanlaisen postauksen, ja kuten oon ennenkin sanonut, mitä muut edellä, sitä minä perässä. Tässä teille siis Snapchatin tallennetuista muutama kesämuisto! Mun Snapchattia pääsee seuraamaan skannaamalla mun Snapcoden tästä, tai hakemalla mua käyttäjätunnuksella @ruucifer.


1. Vappuaattona mulla oli päällä vuosituhannen silmätulehdus, mutta siitä huolimatta mä sain Murun ylipuhuttua istumaan iltaa mun kanssa Kaisaniemeen. Peeta oli meillä mukana, ja mä "kastoin" mun yliopistohaalarit - en ollu koskaan ennen pitänyt niitä! // 2. Mulla oli koko alkukesän kamala Twin Peaks -villitys päällä, ja Ruotsissa vastaan käveli tällainen ihanuus. Valitettavasti mun oli pakko pienen budjetin takia jättää se vielä hyllyyn. // 3. Toukokuun loppuun asti mun kesä oli pelkkää museologian pänttäämistä.1. Haaveilin tosi pitkään, että pääsisin kattomaan Bastillea Ruisrockiin, mutta lopulta hyväksyin kohtaloni ja tyydyin fiilistelemään bändiä auringonlaskussa lähipuistossa. // 2. Ekat lämpöiset kelit tulivat ja mä majoittauduin parvekkeelle fiilistelemään, ennen kuin helteet muuttuivat sietämättömiksi. // 3. Kesäkuun alun pikavisiitti Riikaan oli jännittävintä vähään aikaan!


1. Riikassa oli 30 astetta lämmintä, ja heti alkuun piti istua varjoon hengähtämään. // 2. Isän autosta hajosi moottorin hihna, kun oltiin veljen kanssa ajelulla Haminan perämetsässä. Hinaajaa oli supervaikea saada, kun keskellä ei-mitään ei ollut kenttää. // 3. Mä valvoin monet yöt kisun kanssa Twin Peaksia ja sittemmin Criminal Mindsia ja erinäisiä dokkareita katsellen.


1. Harrastan parin kaverin kanssa sitä, että me kävellään ympäri Helsingin lähiöitä ja bongaillaan poliisiautoja. Vapaa-ajallakin mulla piippaa jatkuvasti puhelin, kun kaverit lähettelevät mulle löytämistään autoista kuvia. Pitkä tarina, jota en ehkä koskaan tuu teille selittämään, sori. // 2. Läheisellä rakennustyömaalla syttynyt tulipalo aiheutti sydämentykytyksiä kesäkuussa. Erillinen merkintä palosta täällä. // 3. Murun vanhemmat kävivät kesällä pari kertaa, ja mun kaltaiselle introvertille jokainen vierailu oli henkisesti ihan superraskas, vaikka Murun vanhemmat ovatkin mukavia. Teki hyvää saada vähän nollata ihan rauhassa, vaikka en lonkerosta jaksanutkaan kolmea hörppyä enempää juoda.


1. Gimli nautti kesän lämmöstä täysin rinnoin, eikä poikaa oo saanut ikkunan edestä koko kesänä. Hyvä että edes joku nauttii näistä keleistä. // 2. Lintsi oli ihan huikea monen vuoden tauon jälkeen! // 3. Olohuoneen ikkuna on ollut auki koko kesän, ja sieltä tuleva tuulen vire on heilutellut Murun joulukoristeita siten, että molemmat pojat ovat niitä kiinnostuneena kytänneet vähän väliä.
 
1. Paluu arkeen lähestyy kovaa vauhtia, ja syksyn ensimmäisille kursseille on jo ilmottauduttu! Tänä syksynä luvassa on muun muassa venäjää, ruotsia, muistitietoa ja uskontotiedettä. // 2. Marilyn Manson tulee Suomeen! Mun oli pakko hankkia liput heti, kun myynti alkoi, ja kas kummaa, sainkin mulle ja Murulle ihan huippupaikat alakatsomosta! // 3. Pikkuveli kävi kylässä, ja kuten tavallista, käytiin sushilla.

Mun kesäloma jatkuu vielä pari viikkoa, mutta monella muulla se on jo loppunut. Miten teidän kesänne menivät, ja miltä paluu arkeen on tuntunut?

7 kommenttia :

 1. Meikäläisen kesä on mennyt lähinnä töitä tehdessä... Mutta onhan se raha kuitenkin ihan hyvä kannustin! Pääsenpähän ensi vuonna takaisin Tokioon kesälomallani, hehs XD

  Sun kesä näyttää sujuneen ihan kivoissa merkeissä kuitenkin. Vitsit kun mäkin olisin vielä yhtä aktiivinen Snapchatin kanssa kuin jokin aika sitten... Olisi kiva joskus väsäillä tällaisia postauksia omaankin blogiin.
  Nauti vielä viimeisistä kesälomaviikoista ja suuret tsempit koulun kanssa sitten, kun sen aika koittaa! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D Ja onnea itselles työmaalle, Japani on lähempänä kuin uskotkaan!

   Poista
 2. Tää on TOSI random kommentti, mutta auton hinaushommissa mut on pelastanut niin monta kertaa Iffin hätäpäivystyspalvelu, mikä on liitettynä mun osakaskoon! :D Hinuri tulee keskimäärin neljässäkymmenessä minuutissa, ja autolla ei tarvi odotella jos saa kyydin kotiin. Kannattaa vinkata eteenpäin :'D Mutta tosi kiva postaus ja menin heti lisäämään sut snäpissä!

  VastaaPoista
 3. Hahaa, sieltä juuri meille tuli auto! :D Iskä on Ifin asiakas ja koko hinaus meni vakuutukseen. Ihan tosi kätevä kyllä!

  VastaaPoista
 4. HAH, ei oo todellista :D Vannoutuneita iffiläisiä!

  VastaaPoista
 5. Voi Riika olis kyllä kiinnostava! Ja toi Bastillen keikka... oon jo kolme kertaa ollu menossa niiden keikalle, enkä oo kertaakaan päässyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis, Bastille on aivan uskomaton livenä! Oon nähnyt pojat Ilosaarirockissa 2015, mikä tekee maaliskuun keikan ja kesän festarien missaamisesta vieläkin kurjempaa. :/ Mut ehkä me seuraavalla kerralla päästään molemmat lähtemään! :D

   Poista