6. toukokuuta 2017

Toukokuinen Tukholma

Mulla on ollut meneillään parin viime viikon aikana pienimuotoinen breikki blogista, enkä sitten tajunnut ilmoitella siitä kenellekään. Osittain tähän on ollut syynä kirjoituksen aiheiden puute, osittain pari päivää kestänyt korkea kuume ja siitä seurannut silmätulehdus, osittain taas viimeiset kouluhommat ennen kesäkursseja. Sain kuitenkin vähän hengähdettyä loppuviikosta, sillä luvassa oli alkuvuodesta asti odotettu matka Tukholmaan vanhan lukiokaverini kanssa!
Viivyimme maissa lähes koko sitä varten varatun kuusi tuntia, kierrellen sekä vanhaa kaupunkia että Tukholman keskustaa. Söimme 24 tunnin sisällä kolmessa eri buffetissa, kävimme katsomassa Heikki Silvennoista bändeineen, itkettiin ja naurettiin ja saatiin kenkälaatikon kokoisen hyttimme ilmastoinnista kamala ilmastointiyskä. Kaveri osti kalliin laukun, ja saimme sen vuoksi uuden risteilyn syksylle vitosella. 

1 kommentti :

  1. Onpas ihania kuvia! Nyt tuli sellainen olo, että olisi niin kiva päästä Tukholmaan kiertelemään pitkästä aikaa. Rakastan sitä kaupunkia vain niin paljon *_*

    VastaaPoista