sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Me tahdotaan 2/11/2019!Jep, niin siinä on käynyt! Instagramin puolella mä tästä kerroinkin jo jokin aika sitten, mutta tulenpa sen vielä tänne bloginkin puolelle julistamaan: me ollaan nääs Murun kanssa saatu viimein valittua päivä, jolloin me halutaan sanoa 'tahdon'!


Meillä oli meidän neljäs vuosipäivämme 15. elokuuta, ja niillä tietämillä meillä tuli puheeksi se, että ollaan paitsi seurusteltu jo vuosikausia, myös oltu kihloissa jo melkoinen tovi, eikä oltu toistaiseksi vielä laitettu tikkua ristiin häiden osalta - yleensähän häitä aletaan suunnittelemaan jo heti kihlauksen jälkeen. Me muitenkin päädyttiin odottamaan vuosi jos toinenkin, ennen kuin me viimein päästiin yhteisymmärrykseen siitä, mitä me halutaan.

Me oltiin vähän kesä- ja talvihäiden välillä pitkän aikaa, ennen kuin meille valkeni jotain: me ollaan molemmat ihan mahdottomia halloween-ihmisiä, joten miksei me haluttaisi jatkossa viettää lempijuhlaamme hääpäivämme yhteydessä? Päiväksi valikoitui siis lauantai 2. marraskuuta 2019, eli rahtusta vajaan vuoden kuluttua - ja vieläpä pyhäinpäivä! Tähän mennessä me olemme molemmat saaneet (toivottavasti) kandit valmiiksi, ja ollaan jo päästy aloittamaan yliopistoelämän loppurutistusta, jota maisterivaiheeksikin kutsutaan.

Häistä tulee maukkaasti (tai siis ei-mauttomasti) halloween-teemaiset, ja kesän päättyminen ja sadonkorjuukausi tulee olemaan kummituksia ja vampyyrejä isommin esillä koristeluissa ja vastaavassa. Meillä on kummallakin kaasot valittu, ja mekkoja ja juhlatilaakin ollaan ehditty jo silmäillä. Koristuksia meillä on pinterestissä kokonainen taulullinen, josta lähteä valitsemaan, ja soittolista on ollut työn alla jo pitkään. Kaikkea pientä tässä ollaan siis ehditty jo näpräämään, mutta koska vuosi on lyhyt aika, tulee meidän kohta alkaa oikein kunnolla töihin. Mitään isoja juhlia me ei olla kuitenkaan onneksi pitämässä, vaan kutsutaan paikalle ihan meidän läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet.Kiinnostaisiko teitä lukea meidän valmistelujen etenemisestä täältä blogin puolelta?

2 kommenttia:

  1. SIIS EHDOTTOMASTI HÄÄPOSTAUKSET KIINNOSTAA! Halloween-häät oli meilläkin unelmana, mutta koska ollaan niin penninvenyttäjiä kaikessa, päädyttiin kesähäihin. Meillä olisi mennyt koko OMAISUUS halloween-koristuksiin. Jännityksellä odotan, miten saatte syksyisen sadonkorjuuhääjuhlan rakennettua <3

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, hirmuisen paljon onnea! <3 Ja siis ehdottomasti kiinnostaa lukea hääjuttuja enemmänkin!

    VastaaPoista

Instagram