Päivitetty hiustenhoitorutiini

tiistai 13. maaliskuuta 2018

Oon viimeksi kirjoitellut mun hiustenhoitorutiineista kesäkuussa, ja siitä mun rutiini onkin ehtinyt muuttua melkoisesti! Vuosi sitten mä käytin halvimpia pesuaiheita, enkä mitään muita aineita. Tällä kertaa mukaan mahtuu monenlaisia aineita, koska no, miksei?Shampoona ja hoitoaineena mulla on käytössä Erisanin hajusteeton hoitava shampoo, sekä hajusteeton kosteuttava hoitoaine. Hiukset mä pesen 2-3 kertaa viikossa viileällä vedellä, ja hieron shampoon päänahkaan ja hoitoaineen latvoihin. Joka toinen viikko mä käytän Herbinan syväpuhdistavaa shampoota, joka sattuu olemaan noin sata kertaa Biozellia halvempi.Rainbown hiuksiin jätettävä hoitosuihke on oikea taivaan lahja! Mun tukka kihartuu märkänä, ja koska mä en harjaa hiuksiani märkänä, kuivuminen jättää aivan valtavia takkuja mun tukkaani, joita saa hampaat irvessä ja päänahka verillä repiä auki. Tää auttaa takkujen välttämisessä, kun sitä suihkii vähän pitkin päätä ja haroo sitten varovasti sormilla - takut aukeavat kuin itsestään! Ja mikä parasta: tässä ei ole lainkaan parabeeneja tai sulfaatteja, joten mä käytän tätä paitsi omaan tukkaani, myös mun pidennyksiini.Erityisesti syväpuhdistavan jälkeen mä tykkään laittaa kosteaan tukkaan tätä Pantene Pro V -kuivaöljyä, jonka mun isäni osti mulle joskus ala-asteella. Mä en oo varma, onko se enää käyttökelpoista, mutta hyvin se on tähän asti toiminut, eikä mun tukkani ole pudonnut päästä vielä. Tukka ei jää tän kanssa likaisen oloiseksi, vaan tää imeytyy tosi hyvin hiukseen ja "kuivuu" tukan mukana.Muru osti itselleen aikanaan tän Glissin hiuksiin jätettävän hoitoaineen, jota mä aina välillä salaa vähän lainailen, erityisesti silloin, kun Rainbowin ihmesuihke ei saa takkuja aukeamaan. Niin käy onneksi niin harvoin, että Murulle riittää vielä paaaaljon suihketta omaan päähänsä käytettäväksi.

Mä yritän edelleen vältellä lämpökäsittelyä parhaani mukaan. Saatan kuivata tukan kiireessä, tai suoristaa sen matalalla lämmöllä juhliin lähtiessäni, mutta normaalisti annan sen vain olla.

Millaisia hiustenhoitorutiineja teillä on?

Lähetä kommentti

Instagram

© haamupuheluja. Design by FCD.