Kolmas kasvupäivitys: ei vieläkään pitkä tukka

maanantai 6. marraskuuta 2017

En olekaan pitkään aikaan (viimeksi kesäkuussa) kertonut teille, miten mun hiustenkasvatus toimii! Ehkä muistattekin, kun mä kesäkuun lopulla esittelin teille mun kesätukan, joka luonnollisesti osittain hidasti hiusten kasvua, mutta jonka ansiosta mun tukkani on kasvanut kivasti mallissa, eikä mun tarvi pidemmän tukan kanssa kriiseillä sitä, kun tarvii lähteä leikkaamaan malliin. Mun hiustenhoitorutiinit ovat myös muuttuneet aika radikaalisti sitten kesäkuun, ja olen tekemässä niistä aivan erillisen postauksen tässä lähiaikoina - sori kaikki.

Neljä kuukautta on siis kulunut, ja on jo korkea aika esitellä teille jälleen kerran ahkeran kasvatustyön hedelmiä. Alla siis lähtötilanne: hiusten latvat olivat rahtusen verran mun silmien yläpuolella, niin että mun korvan päät hädin tuskin peittyivät, eikä mun tukka ollut tarpeeksi pitkä, että siitä olisi saanut kunnollista otsatukkaa aikaiseksi. Mutta miltä näyttää tilanne nyt?Tadaa! Neljässä kuukaudessa oon ehtinyt käymään kampaajalla kerran, jolloin mun hiuksia vähän leikattiin ja latvoja ohennettiin, jotta lyhyen niskan ja pitkän päällisen välinen siirtymä olisi vähän pehmeämpi, ja samalla kynittiin vähän mun otsatukkaa. Silti mun hiukset tulevat nykyään yli korvien ja otsatukkaa saa olla ihan jatkuvasti pyyhkimässä pois silmiltä. Niskahiuksia saisi taas siivoilla vähäsen, koska ajattelin jälleen kerran hankkia niskasiilin - rakastuin siihen niin paljon, kun vuosi sitten sen pitkähköön tukkaan leikkasin.

Ja joo - mä palasin takaisen siniseen, vaikka mä hiusteni (tosi) lyhyessä historiassa vannoin, etten ikinä palaa siihen. Hupsista. Ehkä mä vielä joskus opin, tai sitten vain opettelen pysymään yhdessä värissä kuukautta kauemmin.

Lähetä kommentti

Instagram

© haamupuheluja. Design by FCD.