Linkitä blogisi

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Mun blogin lukulista on hitaasti mutta varmasti tehnyt kuolemaa nyt useamman vuoden, ja oon säännöllisen epäsäännöllisesti huudellut uuden luettavan perään. Suuri osa tämän kautta löytämistäni blogeista on kuitenkin jäänyt tauolle tai lopettanut muutaman kuukauden sisällä.Nyt hakusessa on jälkeen uutta luettavaa! Erityisesti toivoisin  löytäväni "sekablogeja", eli blogeja, joiden kaikki postaukset eivät liity kauneuteen, eläimiin, sisustukseen tai ruuanlaittoon, vaan mukaan mahtuu tekstittömiä kuvapostauksia, kuvattomia tekstipostauksia, omia ajatuksia, kuulumisia ja arkielämää. Tiukempikin kategorisointi on kuitenkin okei, eli jos blogisi keskittyy vain johonkin tarkempaan aihealueeseen, on senkin linkki enemmän kuin tervetullut!

Linkkejä otan vastaan kaksi viikkoa, eli 26.7.2017 asti. Tämän jälkeen valitsen linkitetyistä kolme suosikkiani, jotka esittelen omassa blogissani. Muistathan mainita kommentissasi, saako blogisi banneria käyttää linkitettyjen blogien esittelyissä.

Ps! Myös muiden some-kanavien linkittely on sallittua (Instagram, Twitter, Tumblr tms)!

16 kommenttia

 1. https://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  Kommelluksia, ihan tavallista elämää, päivän asuja, rakkautta valokuvaamiseen, kauneutta, arjen pieniä iloja, sisustamista ja terveellisiä reseptejä. Niitä löytyy tästä 21-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogista!

  VastaaPoista
 2. http://esmeraldaella.blogspot.fi/

  Ja sieltähän löytyy kettukarkkeja, ihania postikortteja, höpöttelyä milloin mistäkin, hitunen lievää Aspergeria ja yksi hobitin mukaan nimetty 25-vuotias naikkonen.

  Mukavia lukuhetkiä! Ja jos meikäläisen blogi päätyy esiteltäväksi asti, niin banneria saapi toki käyttää.

  VastaaPoista
 3. https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  20 -vuotias nuori naisen alku Vantaalta pitää yllä lifestyleblogia. Mukaan mahtuu muotiin ja kauneuteen liittyviä postauksia kuin myös hiukan syvällisempiäkin tekstejä sekä videoitakin

  VastaaPoista
 4. https://mydirtyfatbike.blogspot.fi/?m=1

  Kuntoiluun ja diabetekseen liittyviä juttuja enimmäkseen

  VastaaPoista
 5. www.juttaeveliina.fi

  Valokuvausharrastajab lifestyleblogi. Blogia kirjoittelee 21-vuotias nuori nainen Kouvolasta, jolla on tällä hetkellä meneillään suuri mullistus elämässä marraskuussa syntyvän esikoisen myötä. Arkeen kuuluu töiden lisäksi urheilu, perhe ja tietenkin se valokuvaus.

  VastaaPoista
 6. http://hevostytonelamaax.blogspot.fi/?m=1

  Hevosia, pupuja, kuvapostausksia, valokuvaukseen liittyviä postauksia, mielipide- ja pintaa syvemmälle postauksia. Hyvin vaihtelevia postauksia. Blogia pitää parikymppinen lähihoitaja opiskelija.

  VastaaPoista
 7. http://saramonicaaa.blogspot.fi/

  Kakskymppinen, punapäinen, vähän boheemi virnuilija kirjoittelee avautumista niin henkilökohtaisesti kuin yhteiskunnallisesti olellisist aiheista, löytyy myös kuvia ilman sanoja, hetkiä mitkä oli tärkeitä tai hirveitä. toukokuun akuutti elinsiirto melko vahvasti sekoitti elämän, sanoja siitäkin.

  VastaaPoista
 8. http://suvinkuvatt.blogspot.fi

  Tässä toinen, uusi blogini joka keskittyy valokuvaukseen

  VastaaPoista
 9. http://www.lily.fi/blogit/aneel
  Tervetuloa seuraamaan mun sekalaisia postauksia kaikesta maan ja taivaan väliltä. Löytyy valokuvausta, kosmetiikka vinkkejä, päiväkirjaa ja ajatuksia arjesta! Ps. Banneria saa käyttää jos päätyy postaukseen. :)

  VastaaPoista
 10. viikarivartti.blogspot.fi

  Parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteistä elämää, lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä. Tervetuloa mukaan! ;)

  VastaaPoista
 11. https://madnessvsworld.blogspot.fi/

  Maskeeraajan blogi joka käy ahkerasti keikoilla, rakastaa eläimiä ja on viehättynyt kulttuureista. Pidemmän aikaa oon ollut vähemmän aktiivinen blogin puolella, mutta nyt oon taas innostunut. :)

  VastaaPoista
 12. https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

  Blogi, joka yrittää olla minunlaiseni. Elämää sairastelevan silmin. Banneria saa käyttää, jos meinaat blogini linkkailla eteenpäin!

  VastaaPoista
 13. http://saraoonav.blogspot.fi

  Muoti ja tyyli ovat lähellä sydäntä, mutta blogissa myös juttuja suosikki sarjoista ja kirjoista, sekä reissuista ja muista tekemisistä :) Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 14. illicit-hiraeth.blogspot.fi

  Valokuvausta, lifestylea, otsikkoihin sujautettuja biisivinkkejä ja toisinaan jopa ihan runollisia tekstejä elämän iloista, suruista ja vitutuksista. Haaveita mustista farkuista, nahkatakeista ja uusista huulipunista. Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 15. www.apollonhome.blogspot.fi

  Tämä on jo hieman vanha postaus mutta linkitän blogin silti jos sattuisi kiinnostamaan lueskella. :) Täällä kirjoitellaan (eläinten näkökulmasta) kahden koiran sekä kahden kissan vauhdikkaasta arjesta ja maalaiselämästä. :) Itse harrastan valokuvausta joten kuvapainotteisia postauksia nähdään blogissa paljon.

  VastaaPoista
 16. www.lalalilja.fi

  Vähän myöhästyin, mutta laitan siitä huolimatta linkin blogiini, jos kaipailet vielä lisää luettavaa :)

  Lifestylea, valokuvausta, tavallista arkea ja joskus pohdiskelen vähän syvällisempiäkin. Mukaan mahtuu asuja, auringonlaskuja ja alppiruusuja.

  VastaaPoista

Instagram

© haamupuheluja. Design by FCD.